Speech

 

                    Toespraak

 

Speechschrijver

 

 

           Werkwijze

 

Tarieven 

               

                   Schrijftips

 

Nieuws

 

                 

             Extra service

   

   Bruiloftsspeech

 

 

Tips voor een toespraak

     

 

        Begrafenistoespraak

 

 

Feesttoespraak

         

 

            Jubileumspeech

 

Lezing

                       

       Verkooppresentatie


Toespraak in 10 stappen


       Ons aanbod   


Contact

Bruiloftsspeech

Het voordragen van een bruiloftsspeech is voor veel mensen een grote eer. In de meeste gevallen is dit voorbehouden aan de bruid en bruidegom, de directe familieleden of aan zeer goede vrienden of bekenden die een betekenisvolle band met het bruiloftspaar hebben. Natuurlijk wil je als speechschrijver goed voor de dag komen met je feestelijke speech en liefst ook met een toespraak die lang zal blijven hangen, maar dat vereist wel de nodige discipline. Net als onze overige speeches en toespraken kunnen wij ook hier weer een belangrijke bijdrage leveren.                                                   

Kenmerken van een bruiloftsspeech

Een bijzonder moment verdient een spetterende speech. Niet voor iedereen even makkelijk. Mocht je er niet goed uitkomen, is het zeker nuttig om dit door een speechschrijver van ons te laten verzorgen, want een bruiloftspeech moet vooral vrolijk zijn en net als bij elke speech of toespraak ook kort en krachtig. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken nog eens kort samengevat.

  • Zorg voor een korte en krachtige speech                                                  Een bruiloftsspeech duurt 5, hooguit 10 minuten. Op zo'n speciale dag zit niemand te wachten op een langdradig en saai verhaal. Bekijk onze tips voor een toespraak of schrijftips en bestudeer ons tienstappenplan voor een beter resultaat.
  • Kies voor je bruiloftsspeech de juiste timing                                              Wacht het juiste moment af om in te breken en sta op om de aandacht van alle aanwezigen op te eisen. Het beste moment is wanneer iedereen heeft plaatsgenomen voor het diner of vlak voor het dessert.
  • Bereid je toespraak goed voor                                                              Wacht niet tot op het allerlaatst. Speeches en toespraken komen beter uit de verf wanneer je van te voren een paar keer heb geoefend, want een goede bruiloftspeech moet niet alleen ontroerend en toepasselijk zijn, maar vooral ook vrolijk en voorzien van een flink portie humor. Sleep er ook een leuke anekdote bij waar je bij betrokken was of verkondig een opmerkelijke wijsheid. 

Wat te doen

Je kunt twee dingen doen. Of je maakt zelf een bruiloftsspeech, waarbij je onze tips en adviezen als nuttige achtergrondinformatie gebruikt voor je toespraak. Of je schakelt een speechschrijver in van 'Speech en toespraak', kiest voor een bepaalde werkwijze en stuurt ons een bericht. Hoe dan ook wensen wij jou een leuke dag.