Speech 

                              Toespraak               

 Speechschrijver  

Begrafenistoespraak              

     Schrijftips    

               Lezing                          Verkooppresentatie

                Tarieven           

Werkwijze                   

Jubileumspeech                                                         Aanbod 

   Tienstappenplan                Feesttoespraak         

Extra service 

 Bedrijfspresentatie               

Contact    Nieuws                               Bruiloftsspeech               

              Speeches 

    Toespraken 

      

       

Speechentoespraak.nl

Welkom bij Speechentoespraak.nl, onderdeel van Tekstbureau WAY2SAY. Wij maken een speech of toespraak, precies op maat en voor elke aangelegenheid tegen een schappelijk tarief. Speeches en toespraken komen het beste tot hun recht, wanneer aan een aantal cruciale voorwaarden wordt voldaan. Een goede speechschrijver weet welke en helpt je zonodig binnen 24 uur aan een gepaste toespraak of wervelende speech.

Wat kun je van ons verwachten

Met deze site geven wij aan wie wij zijn, waar we voor staan en gaan we nader in op onze werkwijze. Bovendien hebben we een aparte pagina gereserveerd voor een aantal tips, een tienstappenplan en wat nuttige schrijftips voor wanneer je als speechschrijver zelf een speech of toespraak wilt maken. De meest voorkomende toespraken en speeches zullen we één voor één behandelen. Daarnaast tref je nog aparte pagina's aan met onze tarieven en contactgegevens

Welke speech en toespraak

Speech is een ander woord voor toespraak en heeft dezelfde betekenis. Een rede, redevoering, spreekbeurt of voordracht zijn andere synoniemen voor een toespraak. Speeches en toespraken zijn globaal onder te verdelen in een:

Voordelen van Speechentoespraak.nl

  • Je bespaart de nodige tijd
  • Wij verlenen een snelle service                        Percentage klanttevredenheid
  • Wij hanteren voordelige tarieven                                ligt zeer hoog!                       
  • Wij presenteren een goedlopend verhaal

Tot slot

Spreektaal verschilt van schrijftaal. Spreken voor een aantal toehoorders vergt een andere schrijfwijze. Jouw boodschap perfect overbrengen, betekent dat je als speechschrijver je speech of toespraak niet te lang of te kort laat duren, dat je de aandacht vasthoudt en dat je niet afwijkt van je onderwerp. Heb je te weinig ervaring, tijd of zelfvertrouwen, biedt Speechentoespraak.nl zeker uitkomst. De juiste toon en de juiste inhoud, daar draait het allemaal om. Ook kunnen wij je begeleiden bij het zelf samenstellen van jouw toespraak.
 
PS: Heb je haast? Bel dan direct 06-19758999