Speech

 

                    Toespraak

 

Speechschrijver

 

 

           Werkwijze

 

Tarieven 

               

                   Schrijftips

 

Nieuws

 

                 

             Extra service

   

   Bruiloftsspeech

 

 

Tips voor een toespraak

     

 

        Begrafenistoespraak

 

 

Feesttoespraak

         

 

            Jubileumspeech

 

Lezing

                       

       Verkooppresentatie


Toespraak in 10 stappen


       Ons aanbod   


Contact

Speech en toespraak

Welkom bij 'Speech en toespraak'. Wij maken een speech of toespraak, precies op maat, voor elke bijzondere gelegenheid tegen een schappelijk tarief. Speeches en toespraken komen het beste tot hun recht, wanneer aan een aantal cruciale voorwaarden wordt voldaan. Een goede speechschrijver weet welke en helpt je zonodig binnen 24 uur aan een gepaste toespraak of wervelende speech.

Wat kun je van ons verwachten

Met deze site geven wij aan wie wij zijn, waar we voor staan en gaan we nader in op onze werkwijze. Bovendien hebben we een aparte pagina gereserveerd voor een aantal tips, een tienstappenplan en wat nuttige schrijftips voor wanneer je als speechschrijver zelf een speech of toespraak wil maken. De meest voorkomende toespraken en speeches zullen we één voor één behandelen. Daarnaast tref je nog aparte pagina's aan met onze tarieven en contactgegevens

Welke speech en toespraak

Speech is een ander woord voor toespraak en heeft dezelfde betekenis. Een rede, redevoering, spreekbeurt of voordracht zijn andere synoniemen voor een toespraak. Speeches en toespraken zijn globaal onder te verdelen in een:

Voordelen van Speech en toespraak

  • Je bespaart de nodige tijd
  • Wij verlenen een snelle service                        Percentage klanttevredenheid
  • Wij hanteren voordelige tarieven                                ligt zeer hoog!                       
  • Wij presenteren een goedlopend verhaal

Tot slot

Spreektaal verschilt van schrijftaal. Spreken voor een aantal toehoorders vergt een totaal andere schrijfwijze. Jouw boodschap perfect overbrengen, betekent dat je als speechschrijver je speech of toespraak niet te lang of te kort laat duren, dat je de aandacht vasthoudt en dat je niet afwijkt van je onderwerp. Heb je te weinig ervaring, tijd of zelfvertrouwen, biedt 'Speech en toespraak' zeker uitkomst. De juiste toon en de juiste inhoud, daar draait het allemaal om. Ook kunnen wij je begeleiden bij het zelf samenstellen van jouw toespraak.
 
PS: Heb je haast? Bel dan direct 06-19758999