Speech

 

                    Toespraak

 

Speechschrijver

 

 

           Werkwijze

 

Tarieven 

               

                   Schrijftips

 

Nieuws

 

                 

             Extra service

   

   Bruiloftsspeech

 

 

Tips voor een toespraak

     

 

        Begrafenistoespraak

 

 

Feesttoespraak

         

 

            Jubileumspeech

 

Lezing

                       

       Verkooppresentatie


Toespraak in 10 stappen


       Ons aanbod   


Contact

Tarieven

Op deze pagina tref je een overzicht aan van de tarieven van Speechentoespraak.nl. Bij transparantie is iedereen gebaat. Of dat je als speechschrijver het werk zelf uitvoert en jouw toespraak alleen maar door ons wil laten controleren of dat je het compleet aan ons wil overlaten, een duidelijk beeld over de kosten voorkomt een hoop misverstanden. Bij onze werkwijze en onze extra service kwam het al even aan bod, maar volledigheidshalve nu alles over de tarieven van onze speeches en toespraken nog even op een rijtje.

Uurtarief

  • Om niemand op hoge kosten te jagen gaan wij uit van een uurloon van € 20,-. Een speech of toespraak van bijvoorbeeld 5 minuten, betekent in de praktijk 700 woorden. Omdat er nogal heen en weer gecommuniceerd wordt, neemt de totale duur in werkelijkheid zo'n 2,5 uur in beslag en kom je op een totaalprijs van € 50,-. Dit is dan wel inclusief BTW. Voor een minuut speech betaal je dus in feite €10,-
  • Bij een bruiloftsspeech of een begrafenistoespraak bereken ik dit dan ook als standaard tarief. Het inwinnen van meer informatie en eventuele kleine wijzigingen zullen niet extra in rekening gebracht worden.
  • Zoals je ziet komen 700 woorden overeen met een bedrag van € 50,-. Neemt een lezing of andere toespraak bijvoorbeeld 10 minuten in beslag, moet je dus rekenen op een totaalbedrag van € 100,-. Gewoon dus een kwestie van een verdeelsleutel.
  • Wil je een interview en dat we ergens afspreken op een bepaalde locatie (mogelijkheid 2), worden extra kosten in rekening gebracht voor reistijd en voor de tijd die het interview in beslag neemt, ook weer uitgaande van hetzelfde uurtarief van € 20,-.
  • Bij mogelijkheid 3 wordt puur de tijd berekend van het nakijken en de eventuele aanpassingen in de speech. Ben je een goede speechschrijver vergt het in de regel niet meer dan een halfuur werk en kun je voor slechts € 10,- vol vertrouwen jouw toespraak uitdragen.

Geen extra kosten

Voor alle duidelijkheid, 'Speech en toespraak' rekent niets voor:

  • praktische informatie.
  • toevoegingen, weglatingen en verbeteringen aan de tekst, mocht de oorspronkelijke versie van de toespraak hier en daar aangepast moeten worden.
  • een officiële offerte-aanvraag voor al onze speeches en toespraken.

PS Bel 06-19758999 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!