Speech

 

                    Toespraak

 

Speechschrijver

 

 

           Werkwijze

 

Tarieven 

               

                   Schrijftips

 

Nieuws

 

                 

             Extra service

   

   Bruiloftsspeech

 

 

Tips voor een toespraak

     

 

        Begrafenistoespraak

 

 

Feesttoespraak

         

 

            Jubileumspeech

 

Lezing

                       

       Verkooppresentatie


Toespraak in 10 stappen


       Ons aanbod   


Contact

Werkwijze

Het voordeel van je eigen speech maken is dat je vaak degene bent die het meeste van het onderwerp afweet. Zorg je als speechschrijver voor je eigen toespraak, houdt dan in ieder geval rekening met een aantal richtlijnen.

Maar stel dat je weinig tijd hebt, niet zo goed met taal overweg kunt of twijfelt aan je eigen kunnen; 'Speech en toespraak' schiet je graag te hulp.

Drie mogelijkheden

Van een evenwichtige begrafenistoespraak tot een feestelijke bruiloftspeech en van een indrukwekkende jubileumspeech tot een begrijpelijke lezing, bij alle toespraken en speeches hanteren wij altijd dezelfde werkwijze:

  • Of wij stellen je een aantal cruciale vragen, welke je zo volledig mogelijk beantwoordt. Naar aanleiding van deze informatie maakt onze speechschrijver jouw speech of toespraak. 
  • Of wij maken een afspraak voor een interview en spreken een locatie af waar we elkaar kunnen treffen. Daarna verwerken we alle relevante informatie in jouw speech.
  • Of je hebt zelf al een speech of toespraak opgesteld, maar wil de tekst door ons laten controleren, zodat je zeker weet dat je goed voor de dag komt.

Werkwijze 1: Via vragenlijst, telefoongesprek of e-mailbericht

Wanneer je het contactformulier invult, reageren we binnen 24 uur terug en zullen wij jouw toespraak of speech zo spoedig mogelijk in orde maken. In de meeste gevallen zenden wij je een vragenlijst, welke je volledig mogelijk invult. De nodige informatie via een uitgebreid e-mailbericht of telefoongesprek kan ook volstaan. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden overblijven, nemen wij daarover zo snel mogelijk contact met je op. Deze werkwijze is zonder meer de voordeligste en snelste methode om je mee van dienst te zijn.

Werkwijze 2: Interview

Bij het interview nemen wij de nodige tijd om al jouw wensen in kaart te brengen. Voor dit persoonlijke gesprek dien je van te voren een afspraak met ons te maken over datum, tijdstip en locatie. Een iets minder voordelige methode, want reiskosten en de tijd voor het interview worden extra in rekening gebracht. Wel wordt elk detail tot in de finesses uitgewerkt.

Werkwijze 3: Eigen speech of toespraak

Natuurlijk vinden wij het ook heel normaal wanneer je zelf een toespraak of een speech wil maken. Wij raden je aan om onze adviezen als leidraad te nemen. Alle speeches en toespraken dienen namelijk te voldoen aan deze strikte voorwaarden. Voor een goede presentatie zijn deze tips onontbeerlijk voor elke speechschrijver. Om helemaal zeker van je zaak te zijn, kan 'Speech en toespraak' ook jouw voordracht controleren. Daar waar nodig is passen wij jouw speech of toespraak aan. Hierbij hanteren wij ons voordelige basistarief.