Speech en toespraak
Dat spreekt vanzelf!

Feesttoespraak

Van de verschillende soorten speeches en toespraken levert een vrolijke feesttoespraak zeker een bijdrage aan de feestvreugde. Deze speech of toespraak wordt als intermezzo op vrijwel ieder feest gewaardeerd. Vergeleken met de jubileumspeech of bruiloftsspeech is de feesttoespraak algemener van aard. Het kan voor alle overige feestelijke aangelegenheden ingezet worden, zoals op een:

  • verjaardag                               
  • bedrijfsfeest
  • ode aan een persoon
  • schoolfeest
  • reünie


Tips feesttoespraak

Belangrijk is om van te voren te weten wanneer het gelegen komt om voor te dragen. Kijk tijdens het voordragen van uw speech het publiek aan en kijk uit met alcohol, want het mag nooit een gênante vertoning worden. Let ook op uw houding en straal vooral positiviteit uit. Tenslotte is het bij een feesttoespraak nooit de bedoeling om te veel over uzelf te praten.

Feesttoespraak met een goedlopend verhaal

Als u verzekerd wilt zijn van een feesttoespraak met een goedlopend verhaal en goede grappen, waarmee u de aandacht vasthoudt, schakel dan een speechschrijver in. Het enige dat u hoeft te doen is de door mij toegestuurde vragenlijst zo volledig en nauwkeurig mogelijk in te vullen. Daarna krijgt u zo snel mogelijk de gewenste toespraak in een word-bestand toegezonden.