Speechschrijver

 

Speech en toespraak bestaat al ruim tien jaar en is gevestigd in Heerlen, Limburg. Tussen 2012 en nu heb ik als speechschrijver al zeer veel speeches en toespraken tot volle tevredenheid voor mijn opdrachtgevers in Nederland en België uitgeschreven. Mijn naam is Rob van der Weijden en je kunt mij inschakelen voor elk soort speech of toespraak.

 

Waarom een speechschrijver?

 

Het vak van speechschrijver vergt een totaal andere aanpak dan die van een tekstschrijver van bijvoorbeeld websiteteksten. Als speechschrijver dien je allereerst voorrang te verlenen aan de spreektaal. Een spreektaal waar oprechtheid in doorklinkt en die het liefst zo natuurlijk mogelijk overkomt. Daarnaast dient er bij iedere speech of toespraak aandacht geschonken te worden aan de juiste indeling en opbouw.

 

 

Speechschrijver voor de zekerheid

 

Wil je er zeker van zijn dat je met jouw speech de plank niet misslaat? Schakel dan een ervaren speechschrijver in. Het bespaart je niet alleen heel veel tijd en moeite, maar met een door mij vervaardigde speech of toespraak zul je gegarandeerd de nodige aandacht trekken en je boodschap optimaal weten over te dragen.

 

Ook voor een check!

 

Heb je zelf al een speech of toespraak geschreven, maar wil je deze voor alle zekerheid nog even laten checken? Ook daarmee kan ik je als speechschrijver helpen. Door de tekst kritisch te bekijken kan ik hem daar waar nodig voor je aanpassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2023 Tekschrijver-website i.s.m. Tekstbureau WAY2SAY