Speech en toespraak
Dat spreekt vanzelf!

Speechschrijver

Speech en toespraak bestaat al ruim acht jaar. Tussen 2012 en nu heb ik als speechschrijver al zeer veel speeches en toespraken tot volle tevredenheid voor mijn opdrachtgevers in Nederland en België uitgeschreven. Mijn naam is Rob van der Weijden en u kunt mij inschakelen voor elk soort speech of toespraak. 

Waarom een speechschrijver?

Het vak van speechschrijver vergt een totaal andere aanpak dan die van een tekstschrijver van bijvoorbeeld websiteteksten. Als speechschrijver dien je allereerst voorrang te verlenen aan de spreektaal. Een spreektaal waar oprechtheid in doorklinkt en die het liefst zo natuurlijk mogelijk overkomt. Daarnaast dient er bij iedere speech of toespraak aandacht geschonken te worden aan de juiste indeling en opbouw.

Speechschrijver voor de zekerheid

Wilt u er zeker van zijn dat u met uw speech de plank niet misslaat? Schakel dan een ervaren speechschrijver in. Het bespaart u niet alleen heel veel tijd en moeite, maar met een door mij vervaardigde speech of toespraak zult u gegarandeerd de nodige aandacht krijgen en uw boodschap optimaal weten over te dragen.

Ook voor een check!

Heeft u zelf al een speech of toespraak geschreven, maar wilt u deze voor alle zekerheid nog even laten checken? Ook daarmee kan ik u als speechschrijver helpen. Door de tekst kritisch te bekijken, kan ik hem daar waar nodig voor u aanpassen.