Speech en toespraak
Dat spreekt vanzelf!

Tarieven

Bij transparantie is iedereen gebaat. Zeker bij een helder tarief. Of dat je als speechschrijver het werk zelf uitvoert en jouw toespraak alleen maar door ons wil laten controleren of dat je het compleet aan ons wil overlaten, een duidelijk beeld over de kosten voorkomt een hoop misverstanden. 

Uurtarief

Om niemand op hoge kosten te jagen gaan wij uit van een uurtarief van € 20,-. Een speech of toespraak van bijvoorbeeld 5 minuten betekent in de praktijk 700 woorden. Omdat er nogal heen en weer gecommuniceerd wordt, neemt de totale duur in werkelijkheid zo'n 2,5 uur in beslag en kom je op een totaalprijs van € 50,-. Dit is dan wel inclusief BTW. Voor een minuut speech betaal je dus in feite €10,-.

Bij een bruiloftsspeech of een begrafenistoespraak bereken ik dit dan ook als standaard tarief. Het inwinnen van meer informatie en eventuele kleine wijzigingen zullen niet extra in rekening gebracht worden.

700 woorden komen overeen met een bedrag van € 50,-. Neemt een lezing of andere toespraak bijvoorbeeld 10 minuten in beslag, moet u dus rekenen op een totaalbedrag van € 100,-. Gewoon dus een kwestie van een verdeelsleutel.

Voor een interview, of dat we ergens afspreken op een bepaalde locatie, worden extra kosten in rekening gebracht voor reistijd en voor de tijd die het interview in beslag neemt, ook weer met hetzelfde uurtarief van € 20,-.

Voor het nakijken en de eventuele aanpassingen in de speech wordt ook een uurtarief van € 20,- in rekening gebracht.


Geen extra kosten

Voor alle duidelijkheid, 'Speech en toespraak' rekent niets voor:

  • praktische informatie.
  • toevoegingen, weglatingen en verbeteringen aan de tekst, mocht de oorspronkelijke versie van de toespraak hier en daar aangepast moeten worden.
  • een officiële offerteaanvraag voor al onze speeches en toespraken.Liever direct contact? Bel 0619758999!