Huwelijksspeech

 

 

Het voordragen van een huwelijksspeech is voor veel mensen een grote eer. In de meeste gevallen is dit voorbehouden aan de bruid en bruidegom, de directe familieleden of aan zeer goede vrienden of bekenden die een betekenisvolle band met het bruidspaar hebben. Natuurlijk wil je met je feestelijke speech goed voor de dag komen en liefst ook met een huwelijkstoespraak die lang zal blijven hangen. Maar dat vereist wel de nodige discipline. Net als onze overige speeches en toespraken kan ik je als speechschrijver ook hiermee een grote dienst bewijzen.

 

 

Belangrijke kenmerken huwelijksspeech

 

Een bijzonder moment verdient een spetterende speech. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Mocht je er niet goed uitkomen, is het zeker nuttig om dit door een speechschrijver te laten verzorgen, want een huwelijksspeech moet vooral vrolijk zijn en net als bij elke speech of toespraak ook kort en krachtig. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken nog eens kort samengevat:

 

  • Zorg voor een korte en krachtige speech. Vijf minuten is voldoende!
  • Kies het juiste moment, bijvoorbeeld tijdens het diner voor het dessert.
  • Bereid je bruiloftsspeech goed voor. Oefen van te voren voor een perfecte uitvoering!

 

 

Huwelijksspeech nodig?

 

Heb je als familielid of goede vriend ook behoefte aan een vrolijke huwelijksspeech? Dan biedt Speech en toespraak zeker uitkomst. Naar aanleiding van het ingevulde vragenformulier, die ik je vooraf heb toegezonden, ga ik als professionele speechschrijver voor je aan de slag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2023 Tekstschrijver Website i.s.m. Tekstbureau WAY2SAY